dimecres, 4 de febrer de 2015

Blava Dori17-01-2015
Frares Encantats
Miranda del pas del Príncep
Via : Nubiola-Picazo-Dori (o Via Blava)Dia fred que convida a caminar una mica per anar agafant temperatura, un altre cop som una bona collada, anem pujant, tot xerrant i sens e presa. Arribem a peu de via amb el Sol ben instal·lat al cel i tot gaudint de la seva escalforeta iniciem el dia.


El Sergi al L-1

Desprès de barallar-nos com corsaris decidim les dues cordades, el Jorge amb la Gavi i el Dani seran la cordada tècnica que tot ho ant de fer com cal i prendran el seu temps per fer tot lo que se ha de fer, ben fet, en l’escalada.L’altre la farem el Sergi i el Joan Marc que em deixaran anar amb Ells i permetran, sense dir res, que faci tot lo que espot fer malament, tot i que posaran cara de no veure res.
A lo que anàvem .........  es a dir a escalar!!
L-2    Clàssica i necessària foto,  per tots ....  !!  El Sergi


Primer llarg sense problemes, anant pujant recte amunt (xapes de color blau), per sota una vauma, passem per unes herbes i a la dreta a la punta de la vauma, còmoda reunió ...... ufff se esta be al Solet..!!!

 

L-2 el mateix pas ... un altre punt de vista,  El Joan Marc Segon llarg, sortida a la dreta, fàcil,  una xapa i  una placa preciosa amb uns cantells de escàndol, llàstima que duri poc, desprès una rampa fins la reunió.L - 3


Tercer llarg, sortida a la dreta un altre pas dret, un xic mes llarg que el anterior,  per gaudir-lo plenament, entrada en un forat per anar al extrem esquerra, pas delicat, encara que mol curt per entrar a la següent vauma i anar cap l’esquerra a trobar la tercera reunió, entren ganes de quedar-se a prendre el Sol !!.

El Guillem al L-4 (foto Joan Marc)Quart llarg, sortida per la esquerra, el clàssic mur de sortida amb bons agafadors, desprès per terreny mes còmode cap a munt, anirem troben alguna xapa cada 6/7 metres (aprox.) a la nostre dreta. La reunió, no es incòmode però la col·locació de les xapes un xic estranya, porta un parrell de anelles llargues per muntar-la.


L - 5Cinquè llarg, surt recte amunt per el mig de la reunió mol dret però amb agafadors de somni, això si se ha de estar fort de braços .... i com no es el meu cas ho soluciono amb unes “presses de colors” fantàstiques  (Ao) desprès a córrer cap a munt... be també en aquest cas es un dir, per que un ja bufa i aixo de córrer !!! ho deixarem per la propera reencarnació. 
La reunió es realment per treure la tovallola i posar-se en banyador a prendre el sol, tot i que els mosquetons estan glaçats, però el cos esta a bona temperatura.Inici  L - 6  (foto Joan Marc)Sisè llarg, sortida per la dreta, el mur de sortida a perdut la entitat que tenien els altres i sense adornar-nos  estic al cap de munt, per estar mes còmode, segueixo fins a dalt de tot de l’agulla un tros que es quasi caminat, així plegarem cordes i ens posarem les sabatilles per la baixada
Dades de la via :
L-1 40 metres, 6 xapes,  IIº / IIIº / IVº / IIIº / IIº
L-2 25 metres, 3 xapes, IIº / IVº / IIº
L-3 30 metres, 6 xapes, IIº / IVº+ / IIº / IVº+ IIº
L-4 35 metres, 5 xapes, IIº / IVº+ / IVº / IIIº+ / IIIº
L-5 30 metres, 4 xapes, Ao / Vº /IVº / IIIº / IIº
L-6 50 metres, 2 xapes + 1 arbre, IVº / IIº / Iº

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :
http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/08/miranda-del-princep.html