Translate

Cercar en aquest blog

divendres, 13 de febrer del 2015

Esther12-02-2015

Collbató

Nou Barris

Via : Esther entrant per ....?

Avui vaig ben despistat i em trobo a peu de via ..... de quina via...? si una que Tu (Jo) ens vas dir que era mol maca .....!!!!!! eztooo  ni idea ..!! Jo porto una ressenya .... però No ..... va a ser que farem una via que Jo he recomanat i de la que no recordo res i a sobre no la he fet ...... ufffff com va el cap cada vegada estic pitjor ... !!Tal que el primer llarg em sona, però no, o potser si ..... es com si diguéssim una entrada mes directa a la via  “Somni de Tardor”, es possible que la hagi fet algun cop..


El Martí al L-1
Però vist amb retrospectiva, desprès de buscar informació no tinc ni idea, el darrer llarg es el únic que pertany a la via “Esther”.

Agrairé informació de lo que em fet, que es força maco i em gaudit com vailets.

Be posats a fer feina El Martí intenta fugir d’estudi ...  Jo em postulo per començar ... però saltant els dos com feres ferotges ...NO.... tu ja tens adjudicat el últim llarg..... mmmmm i Jo sense assabentar-me...mmmm realment avui vaig bastant despistat...!!

L-1 i  R-1
Be finalment comença el de sempre ...
 
Primer llarg, aixecar el cul de terra costa un ou .... anem be ...!!, per arribar a la primera xapa trobarem a la dreta, un xic amagat, un forat  que ens facilita el camí, desprès agafarem la  xapa de una forma amorosa i tendra, sense deixar-la fins que la ma dreta arriba a una mol bona presa marron que surt de la paret i ara amb delicadesa i sense corre anem apropant-nos a  la segona, sortir no es fàcil però ja es va posant millor a partir de la tercera xapa la cosa millora i se arriba bastant ràpidament a la R-1.
L'Esteve al L-2
Segon llarg, surt L’Esteva, amb un gest de autosuficiència es passa de llarg una vella xapa al poc de sortir de la R-1, fa un petit flanqueig i encara un mur dret i  ben protegit, va pujant per el llom amb algun ressalt que resol amb elegància  fins la R-2

Tercer llarg, es un canvi de reunió en diagonal a la dreta fins trobar la R-3
 
 Quart llarg, tranquil·lament el companys es preparant còmodament per fer bronzo durant una bona estona, treuen la crema solar i em donen les dues puntes de corda... Jo els miro a Ells, després miro a munt i.... ho entenc tot
El Guillem al L-4 (foto Martí) lo dificil es posar la cinta
Sortida una mica explosiva a agafar la primera xapa, desprès es deixar fer, segona xapa forçant una mica i desprès els estreps i anant fent, passos llargs alguns de últims i de puntetes, alguns amb els peus mes enllà de la vertical ... sempre amb bona pedra, presses per les mans que ajudant a mantindré el equilibri i una mica de tècnica..... es veu el final ja podria sortir en lliure ..... però els bracets semblen de mantega i apuro.... en tots els sentits un darrer pas de estreps amb lo que el tornar a agafar pedra amb les quatre extremitats es relativament còmode.
R-3 des de L-4Dades de les vies :
L-1 10/12 metres, 4 xapes,  Vº+ / Ao / Vº+ / Vº

L-2 35 metres, 3 xapes, IIIº / IVº+ / IVº / IIIº / IIIº+

L-3 30 metres,  Iº / IIº

L-4 30 metres, 11 xapes,  Vº / Ao / Ae / IVº / IIIº

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00

Suggeriments de vies per anar-hi a la resta  

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat. 

Per La Canalla a Montserrat  

Per  La Canalla fora de MontserratCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada