Translate

Cercar en aquest blog

dijous, 14 de maig del 2015

Carnavalada (Aresta Brucs)

02-05-2015
Agulles
La Carnavalada
Via : Aresta Brucs
 Tot esmorzant surt la opció de anar a Agulles, fantàstic son uns racons mol macos i a mes el dia del mig de un pont .... ni un anima, o poquetes.

  Una passejada que es presenta agradable, es que el Joan Marc no surt gaire i penso que bufarà de valent ...... jejejeje
 si...si el porto enganxat al clatell i no para de xerrar, be a la portella pararem.... sisisisi empenyen i capa el refu, si aquí si que pararem...... "poss norr" ell  enganxat com una paparra, total que no parem fins arribar a peu de via, Jo arribo bufant i Ell xerrant .... renoi sort que esta en baixa forma.
El Joan Marc al L-1
La via es maca de pedra bona i presa fina, dificultat moderada i xapes a Can Pistraus, recorregut elegant, dia amb bona temperatura i col·lega agradable.... que mes es pot demanar..? 
El peu de via comença pujant uns 10/15 metres per una canal situada davant de la paret Est de La Bessona, a la vertical de una xapa visible.
   Si seguim pujant per el camí principal trobarem el nom de la via Zen escrit a peu de via, això ens indicarà que ens em passat de llarg la canal de la dreta per a on comença l’Aresta Brucs.
L - 2
   Primer llarg : Un parell de metres humits per desprès anar pujant a trobar la xapa, no val la pena esforçar-se per veure l’altre, no esta visible, així que poquet a poquet anar pujant la pedra mol bona, presa petita i anant sumant metres, un passet mes fi per xapar i per sortir, desprès torna la comoditat, recte amunt fins la reunió. 30 metres, 3 xapes, IIIº+ / IVº  / IIIº
    Segon llarg : Pas finet de sortida, aquí si que es veu la primera xapa, per terreny còmode, el següent queda un xic amagat,però no mes que pugem uns pocs metres ja el veurem, passet  en la segona xapa i la tercera un xic a la dreta per anar a trobar la reunió.  30 metres, 3 xapes,  IVº / IIIº / IVº / IIIº

L - 3 (foto Joan Marc)  Tercer llarg : una xapa per el factor dos i desprès un vell pitó, un agradable flanqueig per trobar el segon vell pitó, ara seguim el flanqueig fins a situar a la dreta de una vella xapa pas franc de superació i xapem, com que portem femelles aprofitem un esparrac situat un pam mes amunt, dona mes confiança que la xapa, Jo he fet una tracció amb la presa de colors que me ha facilitat el pas i desprès, amb bon canto, cap a la esquerra a trobar el cim.  15 metres, 2 xapes i 2 vells pitons, IVº / IVº+ / Ao / Vº / IVº IIº

Ràpel de una savina, uns 20/25 metres, per el costat oposat a un metre o dos del cim.

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :
 Suggeriments de vies per anar-hi a la resta. Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat.