dijous, 31 de març de 2016

Reincidents23-03-2016
Collbató
Codolosa Est
Via :  Reincidents
Dia ventós i vigília de Setmana Santa tots a corre per les carreteres, perfecte per els "PijaPins" amants de Barcelona per gaudir-la amb tranquil·litat i amb els seus carrer buits, ser el únic veí que queda a la escala i no veure cap veí als balcons tafanejant per saber si estic sol o acompanyat...... mmmmm com m’estimo al meu poble !!!! (Barcelona)
El Guillem al inici del L-1  (foto Martí)
Be avui toca pujar per les parets, cada cop mes curtes i mes per covards.....
El company em recorda que el darrer dia em va dir que em deixaria fer el primer llarg a Mi mmmmm per que ...?
El Martí al L-2
Be ho descobreixo quant li toca fer el segona a Ell .... es preciós...!! però li falten un parell de assegurances..... per al meu gust.
L - 2
Una via que destaca per la mena de pedra i per la seva qualitat, al segon llarg el company a pujat per una variant mes recte, des de l’esquerra del primer pitó ha pujat recte per una placa mol maca  ha trobat els dos ponts de pedra i desprès ha pujat recte a munt sense trobar la xapa, encara que la ha vist a la dreta però li ha semblat mes maco recte a munt, el lloc del pitó podria ser una llastra que se ha desprès, aquí ha posat un friend petit
L - 3
 
Descripció de la via
Primer llarg :  Just a l’esquerra de la via Alimera, la primera xapa esta una mica per sobre de un tronquet sec i sembla que vagi per el mig de una zona dreta i descomposta, si..!! va per aquí però la pedra es de bona a mol bona, a pesar de les aparences, un cop superat aquests primers metres la dificultat baixa i es va pujant xino xano, un tros mes fàcil i un xic descompost (possibilitat de alguna cinta en algun arbret)  passem un replà que sembla bo per una reunió, seguint per unes plaques fins a sota de un vaumat i amb una bona rapissà a on trobarem la R-1
 
Segon llarg  :  Se surt per l’esquerra amb uns primers passos de xemeneia ample per desprès anar a la dreta a on trobarem un pitó, recte a munt tot anant escollint els millors agafadors, en general els trobarem bons i amb generositat, anar pujant mes o menys recte a munt fins trobar un replà a sota del cim, un pitó ens marca la reunió que haurem de reforçar amb algun friend.
 
Tercer llarg  :  Curt recorregut per una mena de xemeneia descomposta amb baixa dificultat.

Baixada  :  A uns 30 metres a la nostre dreta i mes o menys a la mateixa alçada trobarem els ràpels de la via Alimera.

Dades de la via :  
L-1  40 metres, 2 xapes 2 ponts 1 arbre,   IVº / IVº+ / IVº / IIIº  / IIº / IIIº+
L-2  42 metres, 1 Pitó 2 ponts 1 xapa  1 friend,  IVº- IVº+ /  IIIº / IVº - IVº+ 
L-3  10 metres,  IIIº / IIIº+

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :

Cap comentari: