Translate

Cercar en aquest blog

dissabte, 31 de desembre del 2011

La Núria

Abril 2010
Montserrat
Monestir
Gorros
Miranda de La Magdalena
Via  : De La Núria
La vaig obrir l'any 2010. La via de La Núria, una via dedicada igual que la Torna, a un públic que comença a escalar, sense passar pel boulder, pensada per aquells que passaran un dia amb família, sobretot si van amb canalla.
Fàcil, assegurada, de curta aproximació, còmoda i curta baixada, la pedra en general és bona i l'ambient està assegurat, apartat de les zones de turistes i sense aglomeració d'escaladors.
Que la gaudiu amb els vostres amics i familiars.
La via
Primer llarg : Remuntar per el peu de la pared fins a trobar una xapa. El primer llarg va en diagonal cap a l'esquerra, als tres o quatre metres trobarem una doble xapa, la nostre es la de l'esquerra, (l'altra es la Directa), seguim per bona pedra fins a la reunió. 30 metres, 6 xapes, Iº+ / IIº / IIIº / IIº+.
Segon llarg : Seguir en diagonal amb la mateixa tonica fins a la reunió. 27 metres, 4 xapes, Iº / IIº / Iº.
Tercer llarg : En aquest llarg la pedra es posa una mica mes dreta, segueix la bona pedra. 26 metres, 5 xapes, IIIº / IIIº+ / IIº.
Quart llarg : Una lleugera tendència a la dreta per trobar la reunió sota un arbrat. 23 metres, 4 xapes, IIIº+ / IIIº / IIº.
Cinque llarg : Se surt cap a la esquerra per passar per sota l'arbrat desprès un curt tram nes dret i entrem a la reunió. 28 metres, 5 xapes, IIº / IIIº+ / IIIº / IIº. 
Sisse llarg : Se surt en franca diagonal a l'esquerra, als pocs metres segueix recte amunt, uns darrers metres un xic mes drets ens porten al cim. 30 metre, 4 xapes, IIIº / IIº - Iº / IIIº. 
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00