Translate

Cercar en aquest blog

dimecres, 21 de setembre del 2011

Gorra Frigia 2

Montserrat
Monestir
Gorra Frígia Sud - Oest
 Aproximació : 
Situats en l'estació superior del Funicular de Sant Joan, en el que s'anomena “El Pla de les Taràntules”, com si sortíssim del funicular agafar el camí de la dreta, és el camí que porta a Sant Jeroni, és un camí ample i còmode amb petits trams d'esglaons, que faciliten el trànsit per ell, només sortir un pronunciat gir a l’esquerra ens presenta a la “Gorra Marinera”, l'ample camí la creua de costat a costat, seguim còmodament deixem a la nostra esquerra el camí que puja a La Magdalena inferior, tot passant per sota, també passem per sota de l'Ullal de La Magdalena i per La Magdalena Superior, finalment el camí travessa de costat a costat La Gorra Frígia, passem de llarg i una mica més enllà trobem, a mà esquerra una pujada, al principi dreta i curta que ens porta a un collet, ara toca baixar, dret al principi, després més còmoda, aquest camí dona la volta al Gorro, per darrere i passa pel peu d'algunes interessants vies d’escalada, per després convertir-se en el Torrent dels Llorers. 
Baixada :
Després dels darrers actes de desmuntar de la baixada i pujada a la Gorra Frígia, gaudir del seu cim queda exclusivament per gent que sàpiguen escalar i rapelar. És a dir ens ha col·locat a tot l'estament dels escaladors com uns Elitistes que no volem compartir, amb la gent “normal” el plaer d'un lloc tan bonic i característic com és el cim de La Gorra Frígia.  Felicitats…
Informació del (20-07-2017)
La baixada ara està muntada per rapelar allà a on començava el cable trobem una instal·lació de ràpel, just a l’alçada dels arbres del nostre esquerre trobarem una altra instal·lació. Atenció 4 o 5 metres abans es troba una instal·lació de dos espies segellats i un xic sortits… NO agafar-lo, la bona està a sota a 4/5 metres. Després des d'aquesta en un ràpel de 55 s'arriba a terra, pel camí es troba un altre bona instal·lació per rapelar.
Baixar per la canal en direcció al camí ample que va al funicular, o Pla de les Taràntules, és el mateix que hem seguit per vindre.
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per les vies clickar aquí  :
Vies :  
Òptima
Ana Marisa Correira
Fernando Lajarin 
La Gavina
Lo Tío Gos 
De la Pilar Martinez
Guzman - Silva