divendres, 2 de gener de 2015

Hallo Harry20-12-2014

Agulles

El Pingüí

Via : Hallo  Harry

Avui em quedat una collada, però fa boira i fred, així que no veiem a ningú, desprès sabrem que estaven a La Codolosa.Remuntem pausadament direcció al Pingüí, al que arribem suant la cansalada.


El Joaquim al L-1

El Joaquim se agencia el Primer llarg, el inici es una pedra que comparteix un xic de espai amb la morsa pròpia dels primers metres, de moltes vies, de aquest massís, la primera xapa esta un xic amunt, i just els darrers passos per arribar-hi son un xic delicats, encara que el company  puja com si estigues de passeig, haaaayy ara be lo fumut.... be per Ell que va de primer no però per el Joan i per Mi que anem de segons ...Siiii.

El Joan al L-2
La segona xapa esta a la dreta i una mica per sota, el primer  se agafa a les 4 cordes i baixa xiulant, nosaltres ho fem dient amb veu aflautada .... no recuperis ..!!  assegura ..!! al tantoooo! vigila....!! etc desprès segueix en flanqueig mol mes fàcil però amb les xapes a la alçada del melic....ufffff      un, dos, tres, salvat arribo a la reunió.... quin mal rotllo lo del flanqueig i aixo que una vagada fet sempre dius .....”pos” no era tan difícil.... quin morro que tenim!!

El Joan comença la segona i puja amb la seva característica facilitat, fa un Ao, nosaltres ja ens les veiem ven feliços, fins que ens arriba la hora de pujar .... jejeje recupera ....  !! tira..... !!vigila....! sort que es pot pujar tot fent un Ao sense problemes, menis un pas que ens obliga a tocar pedra, encara que el miro be i si Jo hagués anat de primer poso un estrep i a últims segur que arribo, la sortida de la darrera xapa un xic fina, però no mes un pas, desprès mol mes còmode fins la reunió.


El Guillem al L-3 (foto Joaquim)


Ara em toca a Mi be apa a munt, aquí la pedra ha canviat i te uns agafadors grans i generosos, aprofito un buril de quan Jo  no tenia barba  i arribo al principi de la panxeta, me agafo a la primera xapa i arribo amb comoditat a la segona.... seguir així deu ser mol cansat ... així que trec l’estrep i amb comoditat amunt, sortida còmoda i segueix per un díedret / Placa mol guapo i ben assegurat fins el cim, la arribada un xic descomposta però assegurada, sense risc.


Foto cim ...!!
A estat be, mol bona pedra i ben assegurada (menis els primers  6/7  metres) companys de conya i el temps a quedat amb els núvols per sota i un Sol espatarrant.


Dades de la via :
L-1  20 metres, 4 xapes i 2 cordins llargs per el pas de flanc, IVº / IVº+ / IVº+/IVº / IIIº+

L-2  20 metres,  8 xapes, IVº+ / Vº /Ae / Vº / IVº

L-3  20 metres,  8 xapes, IV- / Ae / IVº / IIIº+


Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :