divendres, 19 de desembre de 2014

Any de Traspàs10-12-2014

La Codolosa Esquerra

Via : Any de Traspàs
El dia es fred i ventós, en aquets casos La Codolosa es refugi perfecte, encara que no toqui el Sol.

Aquesta via queda al extrem esquerra de la paret, en principi i sobre el paper semblava una mica rara ...... però ens a deixat un bon gust.

L'Esteve al  L-1


Avui canvi de parella el Martí no ve i Jo me les feia ben feliç de que començaria el primer llarg........ però Noooor,  a peu de via   L’Esteve  em diu..... mira tu et perds amb facilitat i com no esta gaire clar Jo començo....mmmmm be he de reconeixar que te rao i Ell se orienta força be, be ell se orienta i Jo No, així queda millorUna placa amb dues xapes marca el inicí.... ja comencem presa rarota i marcant de Vº,  be per nosaltres serà de Ao i Vº,  sortida de la segona xapa per mirar-la  amb deteniment desprès fàcil / quasi caminat fins la R-1.
L - 2La segona, recte a munt, es veu mes maca i...... si, es preciosa, la pedra a canviat com per art de màgia i te uns agafadors genials, dreta, ben assegurada i bona pedra, llàstima que se acabi tant aviat faria falta 200 metres així (al menis per el meu gust)

 
Inici L -3
Al Tercer llarg segueix el company, vist des de  la reunió no sembla maca, però també enganya, per arribar a la primera xapa ho fem sortint per l’esquerra de la R-2, amb mol bona pedra, desprès se ajup i quasi caminat va a trobar, a la nostre dreta, el peu de un altre mur, també dret, amb bons agafadors i ben assegurat ... fins arribar al darrer pas que sembla quasi impossible, fins que a la nostre dreta trobem una 
mini – rapissa  i a sobre per les mans cigrons mida gran i súper gran i som a la R-3


A estat be.


Final  L - 3  i  R- 3
Dades de la via :
L-1  20 metres, 2 xapes, Vº/Ao – IIº/Iº

L-2  20 metres, 6 xapes, IVº+/Vº

L-3  25 metres, 4 xapes, IVº - IIº/Iº - Vº - Vº+


Baixada  :
Esta preparat per fer en dos ràpels de R-3 a R-2 25 metres i de R-2 al terra 35 metres.

Nosaltres optem per una grimpada fàcil, uns 10 metres a munt i sortim a la drecera de Fra Gari, la seguim  de baixada  fins el poble.Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clickar aquí  :