dimarts, 8 de desembre de 2015

Pizarro



28-11-2015

Collbató

Serrat del Muntaner

Via :  Pizarro

Avui els companys del GEDE fan una trobada anual ..... com sempre un grupet de velles “glories”, abans es deia “La Trompa del GEDE” i es feia a Sant pau Vell, al mati següent poca gent ho feia 
... i algun sonat ho feia, com a mostra aquestes fotos ...

Maig 1979 (Trompa del SAME-Horta)

 
Maig 1979  (Trompa del SAME-Horta)

 Ara .....  !!! no mes es un mati i a la hora de esmorzar apareixen un munt de píndoles, de diferents colors, al costat del entrepà de cadascun  de nosaltres i la conversa va de  Jo tinc una de verda i dos de grogues i Tu ?  o per que es aquesta píndola blava que tens  ...? en fi es la “Evolució” ...
L- 1 de les dues vies
Finalment ens aixequem de taula i com cada un pot, ens anem a la acera del davant que toca el solet a continuar xerrant, aixo si cada un a la seva.
R - 1 i L - 1 de les dues vies
Finalment decidim anar al Serrat del Muntaner, uns quants no mes escalant 3 o 4 dies al any i no es qüestió de putejar al personal, que em vingut a recordar velles “Batalletes”
L - 2 de les dues vies
Anem a la placa dels Gonzalez, 6 anirem a tocar i ens lo passem d’allò mes be, tot criticant els uns als altres i fent-se un far de riure de nosaltres mateixos..... i el ràpel si os expliques....!!! però no puc perderia alguna amistat per explicar intimitats de les nostre repapiejades !!!
Ràpelant i.... xarrant !!!!
A estat un bon dia ...!!!

Descripció de la via :

Primer llarg  :  Es puja arrambat a l’esquerra, deixant de costat la via “Alberto Gonzalez”(http://blogdelguillem.blogspot.com/2015/01/alberto-g.html) un xic mes difícil i mes ben assegurada, la Pizarro es de pedra franca i grau amable amb poques xapes, trobem una que es perfecte per fer un pas de dificultat o be un Ao,  al cap de munt del llarg va a trobar la reunió un xic a la dreta, es conjunta per les dues vies.

Segon llarg  : se surt per l’esquerra a buscar un arbret, (es pot posar una vaga) se segueix per una fissura per al final trobar un petit mur de bons agafadors i amb una xapa de assegurança fins al cap de munt que trobem la segona reunió comuna a les dues vies i també esta preparat una instal·lació de ràpel.

Dades de la via :  
L-1  35 metres, 3 xapes,  IIº-IIIº / Ao  /  IVº- / IIIº + / IIIº

L-2  40 metres, 1 xapa 1 arbre,   IIIº  /  IVº  / IIIº+  /  IIIº



Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :