dimecres, 15 de juny de 2016

L’avi TrepadorMontserrat Sud
La Codolosa
Via  :  L’avi Trepador
Be he quedat amb la gent a les 10,30 h i no els conec, es una experiència nova això de quedar a traves de un grup de "GUAZAP"  i es que un te curiositat per com va la cosa, així que a les 10,30 h .... net ... polit i esmorzat a la entrada del Bar Anna al Bruc..... be comencem be .... dues noies maques que em donen un parell de petons, això els col·legues no ho fan... !!! desprès un xicot eixerit amb una pinta de fer grau que esparvera ...!!!
Resulta que no ant esmorzat i ens entaulem, Jo procuro no influir en la decisió de a on anar, però ja estic ben acollonit, surten algunes propostes que ells mateixos descarten per l’hora .... uffff menys mal..!!! ja estava suant...
La Maria al  L-1
Finalment decideixen anar a la Codolosa per que el Joan a estat i a fet un parell de vies i diu que es mol maco...... uffff terreny conegut respiro un xic millor.
Fem dues cordades el Joan amb l'alba i Jo amb La Maria, com es mes facileta i la primera reunió pot despistar un xic me agencio el primer llarg, ara ja mes tranquil vaig fent, a la reunió em faig el despistat i segueixo amunt, la Maria no diu res, els col·legues ja estarien cridant, be xino xano vaig pujant i gaudint.
L'Alba  al  L - 1    El Joan  a la   R - 0
Ara si, ara a la tercera em veig obligat a dir-li  ¡¡ que la vols fer!! i em diu NO !!!  senyor quina meravella i a sobre em diu que si no em sap greu ?  que va Jo amunt el tercer llarg en el pas difícil poso una cinta i faig un pas de Ae tot girant-me i explicant-li com es fan les trampes..... jejeje  ni les xapes tocarà !!!! .... es una vergonya ... no es pot anar així .... les xapes estant per agafar-se i aquesta canalla ni les toquen.... van sobraaaatsss!!!

L - 1  Jo agafat com una paparra a la xapa Ella ni la tocara.....!!!
La Maria escala de meravella, porta tres anys sense escalar, a la que li agafi el pols un altre cop...... la perdré de vista.
L’Alba i el Joan es van tornat els llargs i son unes maquines....
Be he sortit ben parat i no he quedat gaire malament, una cervesa al Bar i ells a fer esportiva i Jo cap a casa a llepar-me les ferides....
Arribant a la R - 3


Soc el únic que ha fet fotos ... així que avui poca informació en les fotos.
  
Descripció de la via
 
Primer llarg  :  Comença al peu de una mena de canal i puja a trobar una primera xapa un xic alta, segueix per una bonica placa, tot passant per la dreta de un petit arbret, per sobrepassar-lo tenim un pas delicat, desprès mes còmode fins una rapissa, una xapa ens protegeix de un pas mes exigent, si no ho veus clar (com Jo)  es pot superar amb un còmode Ao, entrem a la reunió per la esquerra. 30 metres, 4 xapes, IIIº / IVº / IVº+ /   IVº / Vº o Ao
 
Segon llarg  :  Sortim per la dreta de la reunió, per terreny vertical dos vells pitons i uns passos a l’esquerra  per sota una llastra i una bonica placa fins a la reunió. Uns 28 metres, 5 xapes i 2 pitons, IVº+ / Vº / IVº+ / IVº
 
Tercer llarg  :  Se surt per la dreta de la reunió per desprès fer una diagonal cap a l’esquerra, es van trobant els agafadors necessaris, arribem a una rapissa  i ara ve el tros mes difícil, jo no he dubtat i he fet un pas de Ae i un de Ao sortint per la esquerra i ignorant una darrera xapa a la dreta, al cap de munt, per terreny fàcil cap a la dreta a trobar la reunió. 30 metres, 6 xapes, Vº / Vº+ o Ae / Vº / IVº+ / IVº / IIº.

Baixada  :   
Em fet un ràpel curt fins la R-2 i un de llarg fins el terra.
També es pot sortir caminant cap a l'esquerra

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :