dilluns, 12 de juny de 2017

Pel Teu Somriure, Cel01-06-2017

Collbato

La Pastereta

Via :  Pel Teu Somriure, Cel

Avui ens trobem el Martí i Jo, ell te una proposta que sobre el paper sembla engrescadora, no ens donem compte i el temps se ens tira a sobre, així que enfilem el camí de la Pastereta, ara feia dies que no feia una aproximació tant llarga i arribo bufant quant bou estabornit....!!!
El Martí al  L  - 1

Sobre la ressenya que portem esta anotat un inici difícil de Vº+ mirem la paret i es veu un tram dret amb dues primeres xapes bastant properes, com no el company comença i fa un Ao, be ara es veu dret i la tercera xapa un xic lluny, terreny dret i amb bastants forats, arriba a la xapa i bufa, fa un repòs i diu es un dels trams difícils que he fet ....... jejejeje no sap lo que li espera, de la tercera a la quarta i al cinquena ja no diu res puja poc a poc i va fent reposos sense obrir la boca, un petit flanqueig a la dreta per arribar a la sisena, que ultima el darrer pas amb l’antena.
El Guillem  al  L - 2 (foto Martí)
La ressenya ho marca de Vº ....??? no ho se per nosaltres es mes de Vº+ i no sabem que pot ser així que em posat una graduació orientativa, davant de la nostre ignorància ens aquets graus ..... ho es que em baixat mol... però molt el nostre nivell......que també pot ser ....!!!!

Situació de la via :  Esta al extrem dret de la paret Oest de la pastereta, uns 10 metres a la dreta de la via "Funció Clorofíl·lica", es puja uns 2/3 metres per la canal per donar la volta a un arbre i ja tenim dues xapes seguides que marquen el inici de la via.

Primer llarg  :  Comença un xic estrany per xapar i desprès un A0 en la segona xapa, sortida dreta amb bons agafadors i bastant aire fins la següent xapa, desprès segueix un tram en que els agafadors son escassos i mol petits dues xapes mes per desprès anar a una xapa que queda a la nostre dreta, arribada a la mateixa delicada, desprès la cosa se humanitza, recte amunt trobarem la reunió. 30 metres, 7 xapes, Vº / Ao / Vº+ / VIº / Vº+ /  IVº / IIIº

Segon llarg  :  Se surt en direcció a la dreta fins una propera xapa, desprès amb lleugera tendència a l’esquerra anirem trobant les assegurances, bastant espaiades, com a referència, la reunió esta en una cubeta sota una pedra grossa que es veu en l’aresta, una mica a l’esquerra d la seva vertical. 35 metres, 4 xapes, IIIº - IIIº+ / IVº--.

Tercer llarg  :   Es puja per l’esquerra del bloc / llastra amb uns passos per prestar atenció i desprès recte amunt, passem, de llarg, una reunió i seguim amunt per terreny mol comodr i aprofitant un parell de xapes blaves, reunió de la via blava, just a la seva esquerra un metres mes baixa dos instal·lacions de ràpel. 45 metres, 4 xapes, IVº-- / IIº - IIIº.

La baixada : Per la cara Oest seguint els tres rapels de la via "Funció Clorofíl·lica"
Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació anar al següent enllaç :