Translate

Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de març del 2021

De les Cabres

 27-03-2021

Montserrat

Collbató

Codolosa (dreta / est)

Via : De les Cabres

Ara podem sortir, respectant la  "Bombolla de convivència", perfecte i va i Jo per qüestions alenes a la meva voluntat clavat a Barcelona, "La Granja" com alguns en diuen i mil noms mes,  poden sortir no mes el cap de setmana, així que els companys decideixen que toca Montserrat, l'Esteve farà un munt de quilometres, be altres dies ho fem nosaltres el que estarà content es el Martí que es el únic que te ganes d'anar a Montserrat i es el únic que no ve.... el mon al reves.

(foto de 2017)  Primer llarg

La idea es anar a Gorros, però esmorzant a Monistrol veiem el dia rúfol, ben rúfol i decidim anar a La Codolosa, així que podem allargar tranquil·lament el  cigaló i seguint petant la xerrada.

Com que ara amb això de les bombolles hem d'anar cada escum amb un cotxe, no hi ha manera de aparcar al cap de munt del poble i tenim que fer-ho al aparcament de sobre el bombers, així que ja comencem amb una caminada costeruda amb lo qual ja estem bufant quan deixem les darreres cases a la nostre esquena.

(foto del 2017) inici segon llarg

La intenció era fer la via mes fàcil de la codolosa i ben assegurada, renoi com es nota que anem perden neurones, lo que ens ha fet suar la via i això que fa no mes un parell d'anys puja-vam amb una ma al cul.

En fi el dia a estat rúfol però amb bona temperatura i sense vent, lo que es de agrair, resulta que ningú porta maquines de fotos, aixi que improvisar com pugui.

L'Esteve al  L - 3  (2021-03-27)

Al baixar vam trobar un números grup del Baix Llobregat que estaven fen fins la primera reunió i ensenyaven als que sabien menys ..... es perfecte .... i el ambient entre ells espectacular ànims i ha seguir aixi.

Inici de la via  : Al extrem dret de la paret un corriol li dona la volta, al darrera un peu de canal còmode de a on surten 4 o 5 vies força interessants.

Descripció de la via :

Primer llarg  :  Per el vell mig de la canal de la dreta, recte amunt, al principi ajagut i desprès es posa mes dret, una xapa, pedra mol bona i agafadors correctes, anant pujant mes o menys recte, passada la segona xapa baixa la dificultat, fins sortir a un  tram mes còmode per fer un pas amb la pedra a controlar, curt i ben assegurat, una rapissa de terra i un altre, curt, tram de roca que ens porta cap a la dreta a trobar la reunió. 45 metres, 4 xapes 1 pont, IIIº / IVº / IVº+ / IVº / IIIº

Segon llarg  :   Se surt per la dreta de la reunió per posar-se a sobre i desprès una mica a la esquerra, si se segueix la pedra per lo menys difícil la tercera xapa queda una mica a la dreta en mala posició, desprès amunt  una petita tendència a la dreta i recte amunt, pedra de primera, agafadors de primera un petit plaer. 28 metres, 7 xapes, Vº / IVº+ / IVº

Tercer llarg  :  Per sobre la reunió a trobar una xapa un xic lluny, però per terreny còmode, un cop fet un petit espero la pedra se ha de controlar un xic, encara que la dificultat cau en picat, la reunió la farem una mica penjada a la nostre esquerra, en un bec ben visible des de la anterior reunió, però que es perfecte per instal·lar el ràpel. 25 metres 2 xapes 1 pont, IVº / IIIº.

Baixada :

Baixar per la mateixa via en dos ràpels de 50 i 40 metres.

 Suggeriments de vies per anar-hi a la resta del país.

Suggeriments  de vies per anar-hi  a Montserrat.