Translate

Cercar en aquest blog

divendres, 12 de juliol del 2013

Josolami

10-07-2013
Miranda de les Boïgues

Via  :  Josolami


Avui toca caminar una mica i provar el artificial, poc a poc se ha de tornar a la normalitat.

Aquesta neurona....!!!! (foto Martí)

Avui, també, recuperem al Martí amb lo que, els tres junts podem iniciar el rodatge de la reeixida sèrie de TV  “Al Filo del Ridícul”.

Be bromes apart el lloc queda a la ombra, es curta, el company fa mesos que no escala i per els altres dos ens es una bona excusa.
A mes la arribada a peu de via es veu animada per un rescat del helicòpter del Bombers. Per el lloc creiem que podria ser a la CADE del Deuet, al final ens cansem de esperar i ens anem a fer la nostre via.
Tot fent el L-1


El primer llarg comença be, dos passets una mica llargs i desprès les xapes estan mol juntes, 25 xapes ens porten a fer un agradable passeig per la paret i totalment a la ombra, un itinerari perfecte per aprendre i / o practicar el artificial, cosa que ens va be, per que començo Jo i ho faig amb un creuament de cordes
 de manual....... en fi es “La Neurona”
L'Esteva i El Martí arribant a la R-1

que li farem, però així i tot al final les cordes no tenen fregament .... entrem en un petit i bonic díedre, sembla que tindre que sortir en lliure...... però anys de practica en fa posar-me de puntetes al darrer esglaó i ..... arribo a xapar .... soc el millor !!!! 

El Martí fent el L-2
Fent trampes ....... ara si que es te que deixar el Ao i    sortir en lliure, una xapa mes amunt ens incita.... però no,... a la dreta agafadors grans  i generós en facilita arriba a xapar per la nostre esquerra, per desprès seguir per la dreta, arribem a una còmode lleixa i a 1,3 metres a l’esquerra la incomoda reunió ........  grñgrñgrñgrñ.


Soc el millor...!!!

Ara el company fa aquest llarg, el inici es una mica lleig, però es pot trampejant amb alguna agafada de presses de colors, 5 per arribar al Ae1, dos passets de no res amb les xapes mol ben posades, sortida en lliure, amb un pas de sortida de decisió i desprès be.. mol be, un pel per la dreta, de nou a l’esquerra, sempre buscant les presses mes grosses, que hi son fins arribar al cim.
Xerrada del tipus .... podem anar a fer ...? lo mes difícil.... hayyy senyor quant tindrem seny i no somiarem truites..?
Per la aproximació, descens i mes informació clickar aquí :