dimarts, 8 d’octubre de 2013

Abierto hasta el atardecer02-10-2013

Serrat d’En Muntaner

Via : Abierto hasta el atardecer

Com no escarmentem tornem a anar  a repetir i anem a fer una via dels mateixos obridors que la setmana 

passada, aquest cop cap objecció i es una via per repetir, encara que no es fàcil, bona pedra, ben assegurada, algun pas “apreta” però es pot tancar el culet i endavant.
El Martí al L-1
Com no, el Martí ja te el peu a la paret i nosaltres encara ens estem mirant el peu de via.... en fi es la seva dèria.
L-1
Des de terra es veu el cap de un pitó a uns  3 / 4   metres, se arriba be a la següent assegurança una xapa, ja en terreny mes dret, en la tercer xapa fem un pas de Ao ajudats de la “Tramposa” , sortida a la dreta i tornar a l’esquerra per xapar i se humanitza el recorregut amb una pedra extraordinària i assegurances justetes, però suficients, opció de posar un parell de friends, però el company diu que prefereix no parar que si no li agafa el telele, la reunió còmoda.
 
El Guillem al L-2 (foto Martí)
La segona tenen la amabilitat de oferir-me-la, així que abans no es tornin enrere tiro amunt, el inici sembla una mica descompost .... però No, esta be, se arriba al llavi que es el pas clau, posar la assegurança a la xapa de sobra el llavi es deixa fer .... però superar-lo  ufffff se ha de tindre uns braços de ferro 

L'Esteva al L-3
Ja no dono la talla... així que me agafo a la cinta de colors i amunt, xapo el següent i la sortida es dreta i fina, no ho veig clar i col·loco l’estrep per guanyar el pamet que em falta per sortir.... No fàcil però amb mol bona roca i premen el culet.... , no regala però es pot anar fent be fins la reunió.
Ara l’Esteva fa una mica de morros li hem deixat la ultima que es mes fàcil, això li passa per badar.
 
Es una mica mes fàcil inclòs alguns diuen que prescindible....(?)  a Mi me ha sembla maca, la pedra es bona els primer 10 metres no son difícils i els altres son Difícils amb bona pedra i ben assegurats.
La reunió esta en un lloc una mica incòmode, però òptim per posar el ràpel, acabem de pujar al cim, fem el cigarret, tot contemplant el magnífic panorama.

Al cim, mes amunt de la R-3
Descens :
 Per la mateixa via en tres ràpels anant de reunió en reunió.

Per la aproximació i mes informació, clickar aquí :