divendres, 17 de setembre de 2021

La Piula

15-09-2021
Monestir
Miranda de Sant Pere

Via :  La Piula

Darrerament no anem gaire a Montserrat, avui aprofitem que el grup se ha vist reduït, potser es cansen de aguantar-me, ves a saber, la qüestió es que ens trobem a Ca La Xica (abans ca La Rosita) que sembla que han canviat de personal i d'estil, a millor. 
Conspiradors
Aquest cop el Joan Marc ens acompanya al Martí i a Mi, esta practicant per quan es jubili, encara li falta un munt de temps i es que algú ha de aporta els cèntims que cobrem el dia 25.
L - 1

Ens posem al dia i aprofitem per posar "a parir" als que no han vingut, de política parlem poc i es que la situació dels partits i dels polítics es bastant penosa, sota el meu punt de vista. No obstant lo succeït avui a l'escalada es pot extrapolar a lo que li passa al País.

L  -  2

Peu de via el Joan Marc i el Martí a la ombra de un arbre, Jo en un altre ombra. El Martí se ha mirat la ressenya i a decidit que el segon llarg es el mes interessant i el demana per ell, fins aquí tot normal, però de sobte veig que surt fent de primer al primer llarg, arrufo el nas i me aclareix.... he fet un pacte (secret) amb el JM i em cedeix el seu llarg.... be ... endavant, fa el primer i el segon a les hores arribo a la segona reunió, tot un xic confús i veig que el company surt esperitat per fer el darrer llarg, que em tocava a Mi, pacte ultra-secret, però Jo que ja me ensumava alguna cosa li he lligat a les cordes a la reunió i com surt tant rapit es fum de morros al primer pas, ràpidament Jo que estava prestant atenció surto per la seva esquerra, quan tindria que haver estat per la seva dreta i que la te copada amb lo que li agafo per sorpresa i faig el darrer llarg. Un cop a dalt ... no passa res ... abraçades petons i mes entre el tres jiji-jaja ara el JM i Jo fem un altre conxorxa i fem un cigarret el Martí no esta d'acord, però com ens em aliat els dos manipulats som dos contra un, te que aguantar, encara que remuga.

L  -  3

Be ben be no se si es una sàtira de l'escalada o de la situació política del dia, dia de trobada de una taula entre conquistadors i conquistats. En tot cas no em feu cas "quasi tot es Ironia i fantasia" o potser No..?


Aproximació clicar aquí

Primer llarg :  Una rampa amb tendència a l'esquerra per evitar el sostre, que superem per un tram un xic mes dret. 20 metres, 3 xapes, IIº / IIIº

Segon llarg  :  Recte amunt, a trobar una curta canal, a l'esquerra, que ens col·loca a sobre de un gran roc, un paset per situar-nos en la paret del davant i amb flanqueig a la dreta, bonica placa fins a la reunió. 30 metres, 7 xapes, IIº / IVº / IVº+ / IVº
Tercer llarg  :  Amunt per terreny mol fàcil fins el peu de una fissura, la remuntem amb alguns passos bonics, vist des de sota sembla un xic descompost, però els agafadors son de mol bona qualitat. 28 metres, 7 xapes, IIº / IVº+ / IVº / IIº
Per les vies del Mirador Clicar aquí

Per informació general telefonar al Patronat 93-402-46-00
Per l’aproximació, descens i mes informació clicar aquí :