dimecres, 21 de setembre de 2011

Miranda de les Magdalenes


Miranda de les Magdalenes

Aproximació :

Des de l'estació superior del funicular de Sant Joan, pujar a l'ermita de S. Joan,  una vegada passada, trobarem un desvio a ma esquerra que va horitzontal a ran de pedra, NO confondre amb el que baixa, que te marques blaves.
Seguim a ran de paret, trobarem uns esglaons tallats a la pedra pujar 2/3 i seguir per la paret arran de arbres als 10/12 metres, trobarem una clariana en l’arbrat a ma esquerra, pujar un petit ressalt de 1,5 metres, amb l’ajut de un arbre i davant nostre un camí ens portarà al costat esquerra del Coll que separa la Miranda de la Magdalena de la Miranda de Sant Joan, passar per ell i seguir un camí de baixada, al cap de poca estona veurem un camí a mà dreta que porta a peu de les vies d’escalada, de aquesta vessant.

Descens

Anem en direcció als Gorros, el camí esta mol fressat, ja que esta en les guies per pujar, te una vista esplèndida, seguir-lo de baixada, passarem per la ermita de Santa Magdalena i desprès arribem a una cruïlla de camins si anem per l’esquerra baixarem per les escales de Jacob entre la Magdalena Inferior i La Gorra Frígia, per sortir al camí dels Gorros.
Si seguim per la nostre dreta baixarem per les escales del restaurant i anirem al camí de pujada.
Els dos camins ens portaran al “Pla de les Taràntules” o estació superior del Funicular.

Via  : De la Núria  (Via del Guillem)
 http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/12/la-nuria.html


Via  : Directa Núria (Via del Guillem)

http://blogdelguillem.blogspot.com/2011/12/directa-nuria.html